Herboristerie Kruidotheek Halle Minderbroedersstraat 4
Vitaminen & Mineralen

Vitaminen & mineralen

Een evenwichtige en gezonde voeding zou moeten volstaan, om ons lichaam te voorzien van alle mogelijke voedingsstoffen om te zorgen voor een normale ontwikkelling en voor het behoud van een goede gezondheid. Uit onderzoeken is echter gebleken dat deze ideale situatie niet realistisch is.


Ieder van ons, afhankelijk van onze leeftijd, onze levenstijl, ons geslacht, ... kan een voedingssupplement (vitamines, mineralen of andere voedingssupplementen) gebruiken dat aan de behoeften van ons organisme tegemoet komt.

 

De vitamines en mineralen die we selecteren komen van gereputeerde laboratoria die werken met natuurlijke elementen. Ze hebben een hoge opneembaarheid (fysiologische dragers), en hoog gehalte aan actieve bestanddelen. De meeste zijn zonder toevoeging van gluten, lactose, saccharose. Vegetarische capsules worden gebruikt waar mogelijk.


Onze vitaminen en mineralen zijn niet afkomstig van genetisch gemanipuleerde organismen (GGO).
• Vitamines, zoals B, C, D, gecombineerde vitamines, ...
• Mineralen zoals chroom, calcium, magnesium, ijzer, kalium, mangaan, selenium, organisch silicium, zink, gecombineerde mineralen, ...


U vindt onder andere deze merken in ons gamma: Be-Life, Solgar, ALKA, Fitoform, Mannavital, Physalis, Super Diet, Viridian, ...